Желиш да проведеш школску годину у некој страној земљи? Волео би да живиш са новом породицом, учиш нови језик и учествујеш у животу локалне заједнице? Машташ да откријеш нову културу, да стекнеш пријатеље широм света и будеш амбасадор своје земље? Желиш да боље упознаш себе и своје могућности? Пријави се на

К О Н К У Р С


за програме једногодишње и тромесечне међународне размене средњоколаца у школској 2017/18. години који расписује Интеркултура Србија у сарадњи са АФС Интеркултуралним програмима.
Пријави се ако си:
  • Средњошколац од 15 до 18 година
  • Комуникативна и одговорна особа која жели да упозна другу културу, али и да друге упозна са својом културом
  • Имаш одличан или врло добар успех у школи
  • Добро говориш барем један страни језик
Пријављивање се врши преко интернет стране Интеркултуре www.afs.org.rs. По завршетку конкурса оранизоваће се селекција на коју ће бити позвани само кандидати који су у потпуности испунили пријаву и задовољавају услове за учешће у размени. Уколико сте заинтересовани за неку земљу или програм који нису наведени на сајту, контактирајте нас.

Постоје два конкурсна рока до када је могуће предати пријаве: 1. децембар 2016. и 15. фебруар 2017.

Због великог интересовања, рок за попуњавање пријаве је продужен. Крајњи рок за пријављивање за одлазак на програм размене у првом конкурсном року је 10. децембар.

Више информација потражите на сајту Интеркултуре, нашој фејсбук страници или на aleksandra.radic@afs.org.

Европа – Аустрија – Белгија – Данска – Италија – Мађарска – Немачка – Норвешка – Португалија – Русија – Турска – Финска – Француска – Чешка – Швајцарска – Шпанија – Латинска Америка – Аргентина – Бразил – Костарика – Мексико – Парагвај – Северна Америка – САД – Азија – Тајланд