Esther Duerinck из Белгије

април 2015.
"Путујући кроз Србију осећам се као да сам посетила више земаља. Када видиш толико много нових места, испробаш нове ствари и упознаш толико различитих људи, тада научиш најважнију лекцију о свету, о људима, о себи и зато је одлазак на размену најбоља одлука коју сам донела." Прочитајте више.

Julia Pawlukowska из Италије

фебруар 2015.
"Током године на размени упознала сам много дивних људи,
ишла сам у једну из најстаријих и најбољих гимназије у целој Србији, упознала сам селектора женске репрезентације србије у рукомету, бар једном месечно сам путовала, имала сам два Божића.Шта више желети?" Прочитајте више.

Wacharapong De La Rion - Кеј са Тајланда

фебруар 2014.
"Србију ћу памтити по много лепих догађаја. Први пут сам видео снег и идем на клизање. Учим српски језик и српске обичаје и много ми се свиђају славе." Прочитајте више.

Javier Mendez Retamal из Чилеа

март 2013.
"Писао сам ово све за све ученике који не знају коју земљу да одаберу – изаберите Србију зато што је веома интересантна и лепа!" Прочитајте више.

Lauren Atkins са Новог Зеланда

јануар 2013.
"I am completely glad that Serbia is the country I have come too! I love the warmness and openness of the people, the customs and traditions, the food, the Serbian lifestyle, the nightlife, the nature, and all the old buildings." Прочитајте више.

Juan Silvero Lavand из Парагваја

jaнуар 2012.
“Нова је година, а ја сам у Србији, најбоља година у мом животу!” Прочитајте више.

Tugce Gizem Alkan из Турске
јун 2011.

"Мислим да је прва ствар о култури коју смо као ученици на размени у Србији научили да српске маме не прихватају „не“ као одговор. Није важно да ли се ради о доручку, ручку или вечери, на крају оброка, иако се осећате сито и одбијете још хране, мама ће рећи: „Молим те, једи још.“ Прочитајте више.

Марина Жукова из Русије

мај 2011.
"Jеднoг срећнoг данa у мом животу пре 10 месеци jа сам сазнала да имам срећу да будем ученик на размени у Србиjи." Прочитајте више.