Желиш да проведеш школску годину у некој страној земљи? Волео би да живиш са новом породицом, учиш нови језик и учествујеш у животу локалне заједнице? Машташ да откријеш нову културу, да стекнеш пријатеље широм света и будеш амбасадор своје земље? Желиш да боље упознаш себе и своје могућности? Пријави се на

КОНКУРС

за програме једногодишње и тромесечне међународне размене средњошколаца у школској 2019/20. години који расписује Интеркултура Србија у сарадњи са АФС Интеркултуралним програмима.

Пријави се ако си:

  • Средњошколац од 15 до 18 година
  • Комуникативна и одговорна особа која жели да упозна другу културу, али и да друге упозна са својом културом
  • Имаш одличан или врло добар успех у школи
  • Добро говориш барем један страни језик.

Интеркултура организује сваке недеље инфо састанке за све заинтересоване родитеље и ученике. Уколико желите да нас лично упознате  и питате све што вас занима, можете нас контактирати путем мејл адресе [email protected].

Пријављивање се врши преко интернет стране Интеркултуре. Други конкурсни рок истиче 31. јануара. По завршетку конкурса организоваће се селекција на коју ће бити позвани само кандидати који су у потпуности испунили пријаву и задовољавају услове за учешће у размени. По истеку конкурсног рока биће могуће само пријављивање на упит за земље за које буду преостала места.

Ове године доступно је укупно 13 стипендија за различите земље. Прочитајте више о пријављивању за стипендије.

Уколико сте заинтересовани за неку земљу или програм који нису наведени на сајту, контактирајте нас.