КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИЈЕ ЈЕ ТРЕНУТНО ЗАТВОРЕН.

ВИШЕ ИНФОРМАЦИЈА УСКОРО!

Стипендије за школску 2019/20. годину

Делимичне стипендије за годишњи програм у 11 земаља за школску 2019/2020. годину

Интеркултура Србија у сарадњи са светском мрежом АФС интеркултурални програми објављује конкурс за једанаест делимичних стипендија за годишњи програм размене у следећим земљама: Аргентина, Данска, Италија, Мађарска, Португалија, Русија, Тајланд, Турска, Филипини, Чиле, Шпанија. Ученик може конкурисати за више стипендија, односно земаља, наводећи редослед приоритета.

КОНКУРС ЗА ОВЕ СТИПЕНДИЈЕ ЈЕ ЗАТВОРЕН.

Стипендија покрива школски програм размене у једној од једанаест понуђених земаља (Аргентина, Данска, Италија, Мађарска, Португалија, Русија, Тајланд, Турска, Филипини, Чиле, Шпанија). Програм траје једну школску годину и обухвата: селекцију и припрему кандидата пре одласка на програм размене, боравак у породици домаћину, семинарe током трајања програма размене, редовно похађање школе и разне активности са локалним волонтерима и учесницима програма из других земаља.

Стипендије Банка Интеза за годишњи боравак ученика у Италији за школску 2019/2020. годину

Интеркултура Србија у сарадњи са светском мрежом АФС интеркултурални програми објављује конкурс за две пуне стипендије за годишњи боравак средњошколаца у Италији, које додељује Банка Интеза. Стипендија је намењена деци запослених у Банци Интези. Ученици који буду изабрани на овом конкурсу боравиће у Италији као учесници АФС програма међународне размене ученика средњих школа. АФС је најстарија организација на свету која се бави програмима размене средњошколаца.

КОНКУРС ЗА ОВУ СТИПЕНДИЈУ ЈЕ ЗАТВОРЕН.

Стипендија покрива школски програм размене у Италији. Програм траје једну школску годину и обухвата: селекцију и припрему кандидата пре одласка на програм размене, боравак у италијанској породици домаћину, семинарe током трајања програма размене, редовно похађање школе и разне активности са локалним волонтерима и учесницима програма из других земаља.

Како прикупити средства за размену?

Наши чланови волонтери направили су приручник/водич, који пружа полазну тачку, идеје, инспирацију и упутства како да покушате да сами прикупите средства за одлазак на размену. У приручнику су дати различити начини прикупљања средстава, како се обратити некоме за помоћ у финансирању размене, као и досадашњи примери. Надамо се да ће вам овај приручник помоћи!

Преузми приручник